AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Verkiezingen Europees parlement en wat nu?

Adriaan Nunes

Adriaan Nunes

  

 

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

ADRIAAN NUNES

Donderdag 20 juni 2019
Meerlezaal - 20.00 uur

AGORA-NGIZ lezing:

Toegangsprijs: €5,00

Over het onderwerp:
De ontwikkelingen in Europa gaan razendsnel. De verkiezingen voor het Europees parlement zijn op 20 juni 2019 een paar weken achter de rug. Hoe het met de Brexit en met de Britse parlementariërs gaat, zal dan misschien duidelijk zijn, of niet. Kortom veel onzekerheden.
Naast die Brexit spelen nog veel meer zaken die voor de toekomst van belang zijn. Adriaan Nunes zal daar allemaal op ingaan. Het kan zijn dat het onderwerp wordt geactualiseerd wegens alle ontwikkelingen. Reserveer de datum vast in de agenda en kijk later nog eens.

Over de spreker:
Adriaan Nunes is verbonden aan Clingendael als politicoloog (Radboud universiteit Nijmegen) en is redacteur bij het Clingedael Magazine "Spectator". Hij is één van de schrijvers van het Clingendael rapport "Weinig empathisch, wel effectief", percepties van Nederlandse belangenbehartiging in de Europese Unie. Dit rapport verscheen in april 2019.

 

Feestelijke afronding AGora-NGIZ seizoen 2018-2019.

Dit is de laatste lezing in dit seizoen. Wij willen dit feestelijk afsluiten: wij bieden u één gratis pauzedrankje aan en willen met u het glas heffen op het komende seizoen tijdens een hopelijk echte zomeravond in de tuin van het AG.