AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

EXCURSIE

EXCURSIE NAAR
BRAINPORT EINDHOVEN
Parkeerplaats Genneperparken
Anton Coolenlaan 1, Eindhoven
Donderdag 4 oktober 2018
14.00 uur
 

Bustocht Brainport Eindhoven

Foto: Norbert van Onna Architectuurfotografie

 

Na de geslaagde rondleiding op Strijp-S in het voorjaar gaan we nu de Brainport regio Eindhoven verder verkennen met een bustocht  onder leiding van een gids.

Brainport Eindhoven is een van de meest prominente en innovatieve high tech centra van Europa. Hier werken ontwikkeling, onderwijs en industrie nauw samen op het gebied van gezondheid, duurzame energie en mobiliteit. Steeds meer innovatieve bedrijven vestigen zich in deze regio en betrekken hun werknemers van over de hele wereld. Veel van deze activiteiten vinden plaats op de High Tech Campus (waar vroeger alleen het Nat Lab van Philips stond), op de Technische Universiteit en op Strijp S, R en T.

Op 4 oktober gaan we met een drie uur durende bustocht deze sites bezoeken. We krijgen dan deskundige uitleg van een VVV gids. We zullen rondrijden op de complexen, maar kunnen niet de bedrijven zelf bezoeken. Wel zal er een korte stop gemaakt worden op de STRIP op de High Tech Campus. We verwachten dat het voor veel leden van het AG een hernieuwde kennismaking zal zijn met de voor hen bekende complexen, maar waar in de afgelopen jaren zeer veel veranderd is.  Ter voorbereiding kunt u www.brainport.nl bekijken.

De bus vertrekt om 14.00 uur van de parkeerplaats aan de Anton Coolenlaan 1, de parkeerplaats van de Tongelreep en de schaatsbaan. De rondtoer duurt 3 uur. Na afloop kunnen we napraten op de ledenborrel op het AG. Deze excursie is ook  geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn.

Er is plaats voor 50 personen.
Kosten: € 15,00 p.p voor leden. Voor introducés/niet AG leden  € 20,00

Carien Treep, Ine van de Rijke, Els van der Zwet