AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

5 en 10 km wandeling combi

'Slotwandeling Bos en Heide Someren'

Zondag, 23 juni 2019
Start 10.30 uur

 

Beste wandelaars,

Deze wandeldag is er keuze tussen 5km of 10km wandelen.

De start van de wandeling is bij de parkeerplaats van het Boscafé “De Soete Inval Vennenhorst”, Bosrandweg 6, 5712 GX Someren. Tel: 0493 – 496343. Er zijn bij het Boscafé meerdere parkeergelegenheden maar parkeer uw auto bij het Boscafé. Dat scheelt hele afstanden lopen.

Diegenen die geen auto ter beschikking hebben kunnen het beste onderling afspreken voor vervoer. Tevens is iedereen op deze dag van harte welkom, ook diegenen die alleen aan de picknick en/of lunch willen meedoen.

Wandelen 10 en 5km
De 10 km wandelaars verzamelen om 10.30 bij het Boscafé alwaar de 1e 5 km wordt gelopen en de 5 km wandelaars verzamelen om 11.30 bij het Boscafé voor de picknick die gehouden wordt op picknick bankjes grenzend aan het Boscafé. Patricia zal voor opvang zorgen. Tevens heeft Mariët aangeboden om stoeltjes/krukjes mee te nemen. Kees en Patricia zorgen voor de picknick maar ook Mariët tovert weer iets heerlijks uit haar toverdoos en je kan natuurlijk zelf ook wat in je rugzak stoppen. Nà de picknick en het inladen van de spullen volgt de gezamenlijke 5 km wandeling.

De Lunch
De lunch begint tussen 13.30 en 14.00 u. Wij lunchen in een apart gereserveerd zaaltje in het Boscafé. Vóór aanvang van de wandeling van 10.30 én tijdens de picknick zal Patricia rondgaan met een menukaart met 3 opties waar u uw keuze aan kunt vinken. Dit scheelt tijd in de keuken en lang wachten tijdens de lunch.

Verzoek van het restaurant : betalen met cash
Het restaurant maakt één rekening op van de hele AG lunch. Omdat wij een grote wandelgroep zijn die ook nog eens op zondag wandelt vergt het teveel tijd om iedereen apart te laten afrekenen. Patricia zal daarom tijdens de lunch rondgaan met een envelop waar iedere wandelaar € 15,00 cash instopt. Dit is het bedrag voor de lunch, koffie, thee of een flesje. Zorg dus dat u passend geld bij u heeft. Patricia zal dan zorgdragen voor betaling van de lunch.

De wandelroute is uitgezet en voorgelopen door Kees, Mariët en Roland.

Wij hopen op een groot aantal deelnemers en een fantastisch zonnige wandeldag!.

Met vriendelijke wandelgroet,


De Wandelcommissie