AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-GOLFDAG in feestelijke sfeer

 

Clubhuis De Dommel

 

Hole 17 in de zomer

GOLFCLUB DE DOMMEL
in St.-Michielsgestel

Maandag 25 mei 2020
aanvang 10.30 uur


Greenfee : € 50,00
Diner        : € 30,00

Golfen is op zich al een feestje, maar de AG-Golfdag krijgt in dit AG-lustrumjaar een extra feestelijk tintje.
De voorbereidingen zijn in volle gang, liefhebbers kunnen zich al aanmelden

De organisatie heeft kans gezien om met Golfbaan De Dommel in Sint-Michielsgestel een aantrekkelijk arrangement af te spreken. Voorwaar een gerenommeerde locatie, die menig golfhart sneller zal doen kloppen.
Als datum voor het evenement is gekozen voor maandag 25 mei. Om 10.30 uur worden de deelnemers feestelijk onthaald, om 12.00 uur begint de wedstrijd. De wedstrijdvorm is Texas Scramble in tweetallen, met handicapverrekening. Na de wedstrijd is er een gezellige borrel, gevolgd door een etentje met prijsuitreiking. Ter gelegenheid van het lustrum zijn er twee speciale prijzen: een wisselbeker voor de winnaar/winnares van de 9 holeswedstrijd en een voor die van de 18 holeswedstrijd. 

Aanmelden via bovenstaande aanmeldknop. Het persoonlijke NGF-nummer graag invullen in het veld 'Opmerkingen' in het aanmeldformulier. De golfbaan stelt het bezit van zo'n nummer als eis voor deelname. En geef hier meteen aan of u 9 of 18 holes wilt spelen. 

Er zijn maximaal dertig plaatsen beschikbaar en vijf buggy's. Wie het eerst komt, het eerst maalt. De vaste horecakosten (dus los van de persoonlijke consumpties) bedragen circa € 30 en worden aan het begin van de golfdag contant betaald aan de organisatie. Na aanmelding ontvangt u een e-ticket met bankrekeningnummer en het verzoek om de greenfee te voldoen. De inschrijving telt pas, als de greenfee (€ 50) is betaald via een bankoverschrijving.   

Het belooft een mooie en inderdaad feestelijke golfdag te worden. We kijken er naar uit.

 

Annelies Levendag
Bas Bierkens
Max van der Zwet