AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Junior-AG

Junior-AG
Ben je jonger dan 50 jaar? Spreekt het AG als brede culturele vereniging je aan? Wil je met leeftijdgenoten bezig zijn met bijvoorbeeld literatuur, filosofie, toneel of muziek? Dan kan deze pagina interessant voor je zijn.

De juniorenafdeling van het AG is bedoeld om breed geïnteresseerde jongeren als jij bij elkaar te brengen. 'Junior-AG' kan eigen activiteiten opstarten, maar ook meedoen met activiteiten van het 'gewone' AG. De afdeling kan en mag een eigen koers varen binnen de vereniging. Junior-AG is in januari 2018 van start gegaan.

JuniorCafé
In het maandelijkse JuniorCafé kunnen junioren kennismaken met elkaar en met het AG. Inloop is vrij, er is geen verplichting. Neem gerust vrienden of collega's mee! Aansluitend is een gezamenlijke maaltijd. Daarvoor is aanmelding vereist.

NB! Om je te kunnen aanmelden moet je (aspirant-)AG-lid zijn. Ben je dat niet dan word je dat eenvoudig door naar deze pagina je gegevens in te voeren. Je ontvangt dan een id-code, waarmee je twee maanden lang toegang krijgt tot de juniormaaltijd en vele andere AG-evenementen. 

Belangstelling? 
Wil je op de mailing-list van Junior-AG komen? We houden je dan op de hoogte van komende events. Stuur een e-mail naar junior-ag@ag-eindhoven.nl met vermelding van naam, contactgegevens en leeftijd. Heb je vrienden of kennissen die willen meedoen? Vraag ze ook te reageren, of geef ons, met hun goedvinden, hun gegevens door.

Namens Junior-AG: Jan Kees van der Veen