LUNCH en DINER bij het AG Eindhoven

Voor een hapje en een drankje, een eenvoudige of uitgebreide lunch of een culinair diner kunt u terecht in de mooie ruimtes van het AG!

Voor AG-leden en kennismakers is aanvullende informatie beschikbaar na  inloggen.
U keert daarna automatisch terug naar deze pagina.

Zaalverhuur AG Eindhoven
De zalen van het Academisch Genootschap kunnen ook gehuurd worden. U kunt de zalen gebruiken voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst, privé-feest, receptie of bruiloft. Voor meer informatie over de zaalverhuur kunt u terecht op www.ag-zaalverhuur.nl

Lunchen en dineren bij AG Eindhoven
Gedurende de weekdagen kunt u bij het AG genieten van een lekkere lunch of culinair diner. De keuken is tijdens deze dagen (maandag t/m vrijdag) geopend van 10.00-14.00 uur en 17.00-20.00 uur. Indien u graag buiten deze tijden gebruik wilt maken van de culinaire keuken, dan is dit ook mogelijk. U dient dan wel te reserveren, zodat de brigade van het AG u optimaal van onze Brabantse gastvrijheid kan laten genieten.

Keuze-menu voor maandag t/m donderdag

Voorgerechten

Vissoep
of
Vitello tonato

Hoofdgerechten

Corvinafilet met antiboise
of
Kalfswang

Nagerecht

Cassata ijs met slagroom

    

Keuzemenu voor vrijdag: dan is de Baretclub, met een apart menu. Klik hier.

 

Speciale wensen voor uw diner of lunch
Bent u vegetariër of heeft u een ander dieet waar we rekening mee dienen te houden? Laat het ons weten en we passen het menu geheel aan uw wensen aan.

Weinig tijd voor een diner of lunch?
Heeft u weinig tijd? Wilt u graag een diner of lunch gebruiken, maar zit langdurig tafelen er niet in vandaag? Geen probleem, laat het de gastheren tijdig weten en we garanderen u dat we het volledige 3-gangen AG-menu binnen één uur kunnen serveren.

Dineren à la Carte
Indien u zich niet kunt vinden in het AG-menu, vraag dan naar onze menukaart. Wij bieden ook maaltijdsalades en pastagerechten aan indien gewenst. Houdt u er wel rekening mee dat de bereiding dan iets langer kan duren.

Heeft u privé iets te vieren?
Samen met het AG maakt u van uw evenement een ongeëvenaard succes. Of het nu gaat om een lunch, brunch, diner, receptie of een feestavond, wij hebben alles in huis om u, uw familie of vrienden een gezellige dag en/of avond te bezorgen. In de weekenden kunt u zelfs exclusief met uw gezelschap over het AG beschikken.

Indien u geïnteresseerd bent, neem contact met ons op, zodat wij samen met u een bijeenkomst op maat (binnen elk budget) kunnen organiseren.
Voor meer informatie kijk op www.ag-zaalverhuur.nl.
Telefoon: 040 - 2434808; email: info@ag-zaalverhuur.nl.