AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG - online Zomereditie

Hopelijk hebben we deze zomer weer mogelijkheden om het AG fysiek te bezoeken en elkaar te ontmoeten.

Toch zal ook het digitale AG niet verdwijnen. We zijn bezig een online zomereditie samen te stellen. We stelden aan AG-leden de volgende vraag en kregen al wat reacties:

De meeste AG leden hebben contacten in het buitenland. Wie van jullie kent mensen in het buitenland die bereid zouden zijn om een zoompresentatie te verzorgen van 20-30 minuten over hun ervaringen tijdens de Coronacrisis in hun land? Dat mag vanuit allerlei optieken. Het kan een professionele ervaring zijn maar ook een heel persoonlijke. Uit praktische overwegingen kiezen we als voertaal voor Engels, Nederlands of eventueel Duits. Aansluitend aan de presentatie is er gelegenheid om digitaal na te borrelen voor degenen die daar zin in hebben.

Heeft u nog kennissen in het buitenland?
Reacties graag per e-mail naar AGora@AG-Eindhoven.nl.

 

Door op de afbeeldingen te klikken krijgt u meer informatie over de lezing.
We talk to people from outside the Netherlands about Corona crisis

Dinsdag 2 juni 2020
We talk to people from outside the Netherlands about Corona crisisAanmelden tot 2 juni 18.00 uur

Online bijeenkomsten

Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, tablet of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan de AG-lezing online, aanvang 20.00 uur. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop, dan versturen we de Zoom inlog code kort na de sluitingstijd van aanmelden.

 

 

COMMISSIE

Dit thema wordt getrokken door:

Wilma van Beers AG  
Runa Hellinga AG  
     
E-mail: agora@ag-eindhoven.nl  

Wilma
Runa