AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Maatschappelijke vraagstukken

Prof. dr. Arnoud W.A. Boot,
hoogleraar Universiteit van Amsterdam

  

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

ARNOUD BOOT
De toekomst van de EU

Donderdag 11 feb 2021
Meerlezaal - 20.00 uur

Aanmelden tot 11 februari 18.00 uur

Toegangsprijs: €10
AG-leden en studenten met collegekaart: €4
In verband met het Corona protocol
kunt u alleen vooraf via iDeal betalen.


Zoals het AG-bestuur op 14 oktober heeft bericht is conform de Coronarichtlijnen ons gebouw in ieder geval de komende veertien dagen gesloten.
Daarom zullen de AG-lezingen voorlopig alleen online plaatsvinden.
U kunt zich wel opgeven voor de Zaal-versie van de lezing (dan bent u verzekerd van een plaats in de zaal, mocht de zaal weer open gaan) maar tot nader order zullen we uw reservering omzetten naar Online.
We hebben de tarieven voor Zaal en Online gelijkgetrokken om deze wisselingen te vereenvoudigen.

Aanmelden AG-online:

Aanmelden tot 11 februari 19.50 uur

Toegangsprijs online:   € 10
AG-leden en studenten met collegekaart: €4

 

Over het onderwerp:
Over de toekomst van de EU en de monetaire unie worden allerlei uitspraken gedaan. De vraag kan gesteld worden of er wel iets is als de toekomst, is een toekomst niet een betere omschrijving? Arnoud Boot zal een veelkleurig beeld geven van de mogelijke toekomsten en zal zeker ook zijn voorkeuren met ons delen. Als hij spreekt liggen de onderhandelingen over de lange termijn EU-begroting alweer ver achter ons en is weten we meer hoe de EU met de gevolgen van Corona wordt omgaat.


Over de spreker:
Arnoud Boot is hoogleraar in ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is voorzitter van de European Finance Association (EFA), raadslid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en voorzitter van het Sustainable Finance Lab (SFL).

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.