AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Maatschappelijke vraagstukken

Prof. dr. Arnoud W.A. Boot,
hoogleraar Universiteit van Amsterdam

  

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

ARNOUD BOOT
De toekomst van de EU

Donderdag 11 feb 2021
AG-online - 20.00 uur

 

Aanmelden AG-online:


Toegangsprijs AG-online:   € 10,00
AG-leden en studenten met collegekaart: € 4,00

Betalen vooraf via iDeal.

Over het onderwerp:
Meer dan 100 economen ondertekenden vorig jaar een manifest aan de regering voor meer solidariteit met Zuid-Europa. Arnoud Boot, hoogleraar en raadslid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, was één van hen. De Europese debatten rond corona-steun, de monetaire unie, de Europese begroting en uiteraard Brexit: het zijn allemaal gebeurtenissen die laten zien dat de toekomst van de EU bepaald nog niet is beslist. Wat de mogelijke uitkomsten zijn, belicht Boot in deze AG-lezing.


Over de spreker:
Arnoud Boot is hoogleraar in ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is voorzitter van de European Finance Association (EFA), raadslid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en voorzitter van het Sustainable Finance Lab (SFL).

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.

Deel deze pagina op uw sociale media