AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

BARETCLUB-OPEN: samen eten op vrijdagavond

BaretclubNU OPEN VOOR IEDEREEN!

Gestart in 2017 is de Baretclub niet meer weg te denken van het AG. Een groeiend aantal bezoekers komt op vrijdagavond langs voor een drankje, een hapje en een gesprek in goed gezelschap. Maar goede dingen kunnen nog beter worden: de Baretclub wil uitgroeien tot een wekelijkse sociale avond.

Wat uiteraard blijft, is de vertrouwde formule: een aperitief, een hoofdschotel met een drankje erbij en koffie na, dat alles all-in voor de schappelijke prijs van € 26,50. Wat ook blijft, is het strakke tijdschema: het aperitief tussen 17.30 en 18.00 uur en dan kort na zessen aan tafel, zodat dat iedereen die dat wil daarna nog een film- of theatervoorstelling kan bezoeken.

Wat verandert, is dat vanaf 1 juli 2021 belangstellenden van buiten het AG ook van harte welkom zijn bij de Baretclub.

Wie niet na het eten weg hoeft, kan daarna natuurlijk nog rustig doorkletsen. Of deelnemen aan de activiteiten die op Baretclubavonden worden georganiseerd. Hou voor meer informatie daarover onze website in de gaten.

Goed om te weten: wie alleen een borrel of een kop koffie wil komen drinken of aan een activiteit wil deelnemen, is op vrijdagavond ook van harte welkom. Het is niet verplicht deel te nemen aan het Baretclubarrangement.

Hoe meld ik me aan voor de Baretclub?
Dat kan via een van onderstaande links.
Zoek de gewenste datum.
AG-leden en kennismakers klikken op ‘AANMELDEN voor leden’. Na inloggen kunt u uzelf, een tweede AG-lid, bv. uw partner, en eventuele introducés (niet-leden) aanmelden.

Belangstellenden klikken op ‘AANMELDEN voor niet-leden’. Het Baretclubarrangement rekent u na afloop aan de bar af.

Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de Baretclubdag. Wie zich aanmeldt, stemt ermee in dat zijn naam op de website zichtbaar worden voor AG-leden. Dit omdat die het fijn vinden te weten wie er komt. Kennismakers en belangstellenden zien de namen niet. Komt er iets tussen en wilt u annuleren? Dat kan via een email naar baretclub@ag-eindhoven.nl.

Borrelaars hoeven zich alleen maar telefonisch aan te melden via 040-2434808.

Houdt u er rekening mee dat tijdens de Baretclubavonden op de sociëteit de op dat moment geldende corona-maatregelen van kracht zijn.

Wij wensen u een plezierige avond toe!

KLIK op de afbeelding voor het Baretclub menu.


COMMISSIE

Jan Kees van der Veen, Engel Hoefgeest
E-mail: baretclub@ag-eindhoven.nl

Jan Kees
Engel