AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

BARETCLUB: samen eten op vrijdagavond

Baretclub


DE BARETCLUB HEET U VAN HARTE WELKOM!


AG-leden, introducés, kennismakers en belangstellenden worden elke vrijdagavond met open armen ontvangen voor een borrel en een maaltijd bij de Baretclub.
Gestart in 2017 is de Baretclub niet meer weg te denken van het AG. Een groeiend aantal bezoekers komt op vrijdagavond langs voor een drankje, een hapje en een gesprek in goed gezelschap. Maar goede dingen kunnen nog beter worden: de Baretclub wil uitgroeien tot een wekelijkse sociale avond.

Wat uiteraard blijft, is de vertrouwde formule: een aperitief, een hoofdschotel met een drankje erbij en koffie na, dat alles all-in voor de schappelijke prijs van € 29,50. Wat ook blijft, is het strakke tijdschema: het aperitief tussen 17.30 en 18.00 uur en dan kort na zessen aan tafel, zodat dat iedereen die dat wil daarna nog een film- of theatervoorstelling kan bezoeken.

Wie niet na het eten weg hoeft, kan daarna natuurlijk nog rustig doorkletsen. Of deelnemen aan de activiteiten die op Baretclubavonden worden georganiseerd. Hou voor meer informatie daarover onze website in de gaten.

Goed om te weten: wie alleen een borrel of een kop koffie wil komen drinken of aan een activiteit wil deelnemen, is op vrijdagavond ook van harte welkom. Het is niet verplicht deel te nemen aan het Baretclubarrangement.

Hoe meld ik me aan voor de Baretclub?
Zoek de gewenste datum en klik op de daarbij horende link in kolom "... en wat doen we" van die datum.
AG-leden en kennismakers klikken op ‘AANMELDEN AG-leden’. Na inloggen kunt u uzelf, een tweede AG-lid, bv. uw partner, en eventuele introducés (niet-leden) aanmelden.

Belangstellenden klikken op ‘AANMELDEN belangstellenden’. Het Baretclubarrangement rekent u na afloop aan de bar af.

Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de Baretclubdag. Wie zich aanmeldt, stemt ermee in dat zijn of haar naam op de website zichtbaar wordt voor AG-leden. Dit omdat die het fijn vinden te weten wie er komt. Kennismakers en belangstellenden zien de namen niet. Komt er iets tussen en wilt u annuleren? Dat kan via een email naar baretclub@ag-eindhoven.nl.

Borrelaars hoeven zich alleen maar telefonisch aan te melden via 040-2434808.

Houdt u er rekening mee dat tijdens de Baretclubavonden op de sociëteit de op dat moment geldende corona-maatregelen van kracht zijn.

Wij wensen u een plezierige avond toe!

KLIK op een link in de tabel om aan te melden en het Baretclubmenu te tonen

COMMISSIE

Marita
Jos
Brigitte
Cecile

     
  Marita Simons-Deen E-mailadres:
  Jos Huijnen societeit@ag-eindhoven.nl
  Brigitte Harden