AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG lezing Gezondheid: Bas Bloem

Bas Bloem

Bas Bloem. Foto Paul Rapp

 

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

Ontwikkelingen in de Zorg

aan de hand van de stelling:
"Iedereen krijgt Parkinson."

 

Aanmelden Meerlezaal:

Donderdag 21 okt 2021
Aanvang: 20.00 uur 

Aanmelden AG-online:Toegangsprijs Meerlezaal en AG-online:       € 10
AG-leden en studenten met collegekaart:    €   4
 

Betaling vooraf via iDeal.

In verband met de veiligheid is er alleen toegang na het tonen van de Covid QR-code en beperken we de zaal tot 75% van de capaciteit.


Over de lezing
De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) concludeerde onlangs dat de houdbaarheid van ons huidige zorgstelsel onder grote en toenemende druk staat. Innovaties zijn dringend noodzakelijk. In mijn voordracht zal ik ingaan op een aantal nieuwe zorgmodellen die een mogelijk antwoord vormen op de uitdagingen die voor ons liggen. Ik gebruik hiervoor de ziekte van Parkinson als kapstok, maar de implicaties zijn veel breder en kunnen gemakkelijk geëxtrapoleerd worden naar veel andere chronische aandoeningen.

 

Over de spreker
Prof.dr. Bas Bloem MD, PhD, FRCPE, neuroloog, is hoofd Radboudumc Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen. Hij behaalde cum laude zijn artsexamen in 1993 ( Leiden UMC) en promoveerde in 1994. Tussen 1994 en 2000 is Bloem gespecialiseerd tot neuroloog ( Leiden). Hij kreeg aanvullende opleiding tot specialist in bewegingsstoornissen tijdens fellowships aan The Parkinson’s Institute in Californië en The Institute of Neurology in Londen.

 

Deel deze pagina op uw sociale media 

  

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan vindt u de Zoom inlogcode in het e-ticket in de bevestigings-mail.