AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG Eindhoven zomer

Franse slag

Boekenmarkt

Boekenmarkt met Franse slag 🌞

23 juli 2022, 14.00-20.00 uur,
Vrije inloop AG-leden en belangstellenden

Een boekenmarkt, Franse chansons, jeu de boules en een goed glas wijn met lekkere hapjes of een Frans diner in de avond: ook wie niet op vakantie gaat kan zich op 23 juli even in Frankrijk wanen bij de Franse dag met boekenmarkt bij AG Eindhoven.

Vanaf twee uur kunt u snuffelen tussen de boeken die AG-leden ter beschikking stellen. Uiteraard vindt u niet alleen Franse boeken, maar een bonte verzameling. De opbrengst is bestemd voor Stichting Leergeld Eindhoven. 
Die stichting helpt kinderen uit arme Eindhovense gezinnen, zodat ze deel kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, omdat deelname aan zulke activiteiten heel belangrijk is voor de eigenwaarde, maar ook voor de kennis en de vaardigheden van de betrokken kinderen.

Om de markt vinden allerlei activiteiten in Franse sfeer plaats. Er is een jeu de boules baan, harpiste Jopie Jonkers speelt Franse chansons en Alliance Française vertelt u meer over Frankrijk en de Franse taal. Liefhebbers van de Tour de France kunnen de etappe van deze wedstrijd op groot scherm volgen. Verder zijn er uiteraard lekkere hapjes.

Wie wil, kan ’s avonds genieten van een Frans buffet. Aanmelden kan via onderstaande knop of door te reserveren bij de bar: 040-243 48 08.


Deel deze pagina op uw sociale media