DE AG-BRIDGECLUB

VRIJ-BRIDGE

Wekelijks worden er bridgeavonden georganiseerd op het AG Eindhoven. Avonden met de spanning van het wedstrijdelement, door de scorevergelijking met andere tafels. Een factor die thuis, als je speelt met vrienden of kennissen, ontbreekt. Deze avonden zijn voor ieder lid toegankelijk. Het bridgespel is een denksport en vereist concentratie, geheugen en logisch denken. Daarnaast is een goede samenwerking tussen partners belangrijk binnen het bridgen. Maar heeft u geen bridgepartner, dan hoeft dat geen probleem te zijn, want het AG Eindhoven organiseert bridgeavonden waar een vaste partner niet verplicht is. Kortom heeft u zin om eens gezellig te komen bridgen? Meld u dan snel aan.

ONLINE BRIDGE

Gedurende de Coronaperiode zijn een 15-tal enthousiaste bridgers uitgeweken naar online internet bridge. Het gekozen systeem heet Base Bridge Online (BBO), is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te bedienen en gratis.
Iedere woensdag werd er ’s avonds  bridgetafels geopend. Daarnaast ook introductietafels om nieuwkomers te verwelkomen en ze wegwijs te maken met het online systeem. Voor online bridge is en PC/Laptop/iPad nodig met daarnaast voor de beeldcommunicatie, tijdens het spelen, een mobiele telefoon.

Vanaf september 2021 is het fysieke bridge weer opgepakt. In afstemming met het bestuur en de familie Koppen zijn de gebruikelijke reserveringen voor 2021-2022 gemaakt. 

BRIDGECLUB 1 PARENDRIVE

Bridgeclub 1 hield maandelijks een parendrive; deze activiteit is echter opgeheven.

VRIJ BRIDGE

Men kan wekelijks, eventueel zonder vaste partner, meedoen tijdens een avondje volgens de vrij-bridge formule. In de periode van september tot en met juni spelen we elke woensdagavond, tenzij het AG gesloten is. Aanvang 19.30 uur.

GEEN WEKELIJKSE VERPLICHTING

De club verwacht niet dat u elke woensdag deelneemt, echter wel dat u zich aanmeldt vóór dinsdagmiddag 12 uur.

DEELNEMEN AAN BRIDGE

Deelnemen aan een gezellig avondje bridgen? Meld u dan aan via e-mail met de knop AANMELDEN voor leden onder de afbeelding!

Het bridgen is een van de vele activiteiten die wordt georganiseerd door de leden en voor de leden van sociëteit AG-Eindhoven.

EENMALIGE KENNISMAKING

Bent u nog geen lid en heeft u belangstelling voor deze activiteit en voor het AG?
Kom dan eens vrijblijvend kennis maken via de knop KENNISMAKEN belangstellenden onder de afbeelding.

SPEELDATA

Plaats online bridge: bij uzelf thuis
Plaats vrij bridge: Wisselende locatie
Tijd: 19.30 uur

Vrij bridge
Elke woensdagavond, september t/m juni

COMMISSIE

Voor inlichtingen over en deelname aan de bridgeclub kan contact worden opgenomen met de betreffende leiding.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

BRIDGE bridge@ag-eindhoven.nl  
Peter Boost 06-23325976  
     
 
     

Peter