DE AG-BRIDGECLUB

BRIDGE LEREN VOOR DE KERST

Voor echte beginners (voorkennis niet nodig) en voor mensen, die een beetje weten wat bridgen is en willen opfrissen vanaf het begin. In zes bijeenkomsten van anderhalf uur is de basis gelegd. Na de les is er nog gelegenheid voor vrij spelen, ook voor mensen die al kunnen bridgen.
Materiaal is beschikbaar voor de deelnemers.
Aanmelden bij Harm van Maurik, stuur hem een berichtje via WhatsApp (NB! 06-23083552) of via mail met de aanmeldknop verderop.
Minimaal aantal deelnemers is vier, maximaal 12

VRIJ-BRIDGE

Wekelijks worden er bridgeavonden georganiseerd op het AG Eindhoven. Avonden met de spanning van het wedstrijdelement, door de scorevergelijking met andere tafels. Een factor die thuis, als je speelt met vrienden of kennissen, ontbreekt. Deze avonden zijn voor ieder lid toegankelijk. Het bridgespel is een denksport en vereist concentratie, geheugen en logisch denken. Daarnaast is een goede samenwerking tussen partners belangrijk binnen het bridgen. Maar heeft u geen bridgepartner, dan hoeft dat geen probleem te zijn, want het AG Eindhoven organiseert bridgeavonden waar een vaste partner niet verplicht is. Kortom heeft u zin om eens gezellig te komen bridgen? Meld u dan snel aan.

ONLINE BRIDGE

Gedurende de Coronaperiode zijn een 15-tal enthousiaste bridgers uitgeweken naar online internet bridge. Het gekozen systeem heet Base Bridge Online (BBO), is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te bedienen en gratis.
Iedere woensdag werd er ’s avonds  bridgetafels geopend. Daarnaast ook introductietafels om nieuwkomers te verwelkomen en ze wegwijs te maken met het online systeem. Voor online bridge is en PC/Laptop/iPad nodig met daarnaast voor de beeldcommunicatie, tijdens het spelen, een mobiele telefoon.

BRIDGECLUB 1 PARENDRIVE

Bridgeclub 1 hield maandelijks een parendrive; deze activiteit is echter opgeheven.

VRIJ BRIDGE

Men kan wekelijks, eventueel zonder vaste partner, meedoen tijdens een avondje volgens de vrij-bridge formule. In de periode van september tot en met juni spelen we elke woensdagavond, tenzij het AG gesloten is. Aanvang 19.30 uur.

GEEN WEKELIJKSE VERPLICHTING

De club verwacht niet dat u elke woensdag deelneemt, echter wel dat u zich aanmeldt via de groeps-app.

DEELNEMEN AAN BRIDGE

Deelnemen aan een gezellig avondje bridgen? Meld u dan aan via e-mail met de knop AANMELDEN voor leden onder de afbeelding!

Het bridgen is een van de vele activiteiten die wordt georganiseerd door de leden en voor de leden van sociëteit AG-Eindhoven.

EENMALIGE KENNISMAKING

Bent u nog geen lid en heeft u belangstelling voor deze activiteit en voor het AG?
Kom dan eens vrijblijvend kennis maken via de knop KENNISMAKEN belangstellenden onder de afbeelding.

SPEELDATA

Bridge leren voor kerst  
Elke vrijdagmiddag 5x vanaf 11 november;
23 dec geannuleerd i.v.m. kerstvakantie
14.00 - 15.30 uur
Vrij bridge  
Elke woensdagavond, september t/m juni 19.30 uur

COMMISSIE

Voor inlichtingen over en deelname aan de bridgeclub kan contact worden opgenomen met de betreffende leiding.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

BRIDGE bridge@ag-eindhoven.nl
Harm van Maurik 06-23083552

Harm