AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

EXCURSIE: Opera 'MADAME BUTTERFLY'

Vrijdag 8 december 2017
OPERA 'MADAME BUTTERFLY'
Oper am Rhein in Düsseldorf
Vertrek: Genneperparken - 15.00 uur


Aanmelden kan tot en met 19 november 2017!

 

Ook deze winter gaan we weer een bezoek brengen aan de Deutsche Oper am Rhein in Düsseldorf. Deze keer is gekozen voor MADAME BUTTERFLY op 8 december om 19.30 uur.

De beroemde opera van Giacomo Puccini uit 1904. Het verhaal gaat over de amerikaanse officier Pinkerton die in de ban raakt van de japanse Geisha Cio-Cio San. Hij verlaat haar echter al snel en keert terug naar zijn verloofde in Amerika. Als hij na 3 jaar naar Nagasaki terugkomt is madame Butterfly daar met hun kind. Hij wijst haar af maar wil wel hun zoon naar de westerse wereld meenemen. Zij ziet in dat ze alleen maar gebruikt is en pleegt zelfmoord. Dit is een wel zeer korte samenvatting van dit tragische verhaal dat wel tot heel mooie muziek heeft geleid.

We vertrekken op 8 december weer van het parkeerterrein bij de Genneperparken aan de Antoon Coolenlaan om 15.00 uur. Na aankomst in Düsseldorf is er nog tijd voor een eventueel bezoek aan de bekende Kerstmarkt en om iets te eten naar eigen keuze. De kosten voor deze excursie zijn 65 euro voor AG leden en 75 euro voor introducees (kaartje voor de opera, de bus en het drankje op de terugweg). We hopen op een enthousiaste deelname aan dit uitje

De excursie commissie
Carien Treep, Ine van de Rijke en Els van der Zwet