AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-NGIZ lezing: Rusland en Oekraïne

Ed Hoeks

Ed Hoeks
Oud-ambassadeur in Oekraïne

 

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

ED W.V.M. HOEKS
Spanning Rusland en Oekraïne

Dinsdag 14 december 2021
Aanvang  20.00 uur online
 

Over de spreker

Ed Hoeks is een ervaren diplomaat. Hij heeft Nederland vertegenwoordigd in Afrikaanse, Aziatische en in verschillende Europese landen waaronder Moskou. Zijn laatste post was die van ambassadeur in Oekraïne (2017 -2019). Tijdens zijn ambassadeurschap had hij te maken met de naweeën van de ramp met de MH-17 en de bezetting van de Krim in 2014.
Hij is geïnteresseerd in de culturen en verschillende politieke systemen. Hij heeft een grote interesse in Oost-Europa.

 

Over het onderwerp
Vanuit zijn herinneringen zal hij vertellen over zijn ervaringen in Oost-Europa. Daarbij zal hij ook ingaan op de huidige situatie. Hij stelt zich voor dat het, na een inleiding, een gesprek wordt tussen de aanwezigen en hemzelf.  

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan vindt u de Zoom inlogcode in het e-ticket in de bevestigings-mail.

Deel deze pagina op uw sociale media