AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-Filosofie forum 2021-2022

 

AG-FILOSOFIE FORUM

Donderdag 24 juni 2021
Aanvang: 20.00 uur

Meerlezaal en AG-online

Aanmelden AG-online:

    


Toegang gratis.

De Filosofiecommissie nodigt iedereen uit voor het AG-Filosofie forum 2021-2022, dat  gehouden zal worden op 24 juni 2021. 

Ook voor het komende seizoen is het, met behulp van en de inzet van negen enthousiaste begeleiders, weer gelukt voor AG-leden en overige belangstellenden, een fraai palet aan onderwerpen aan te bieden.
De acht begeleiders van het afgelopen seizoen en als nieuwkomer Gaila Pander (al was zij ook al begeleider bij het AG in de negentigerjaren), presenteren hun plannen voor het nieuwe seizoen.
Er zijn weer diverse werkvormen, variërend van een cursus karakter, een werkgroep onder begeleiding van een docent tot echte zelfwerkzaamheid als groep.

De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Meerlezaal. Na een korte inleiding krijgt iedere begeleider de gelegenheid in 8 minuten (5 min promotie en 3 min vragen) zijn thema toe te lichten en de aanwezigen te enthousiasmeren.
Helaas hebben wij moeten kiezen voor deze beperkte spreektijd i.v.m. de coronamaatregelen. We moeten de zaal om 22.00 uur verlaten hebben.

Deze bijeenkomst zal een duaal karakter hebben, u kunt zich via bovenstaande aanmeldknoppen inschrijven voor de zaal- of AG-online.

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop 'Aanmelden OL'  boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van aanmelden.