AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Filosofieforum

Filosofieforum

Donderdag 16 juni
20.00 uur
Meerlezaal en online

De Filosofiecommissie nodigt iedereen van harte uit voor de Forumavond die gehouden zal worden op donderdag 16 juni a.s.

Ook het komende seizoen is het, met behulp van de inzet van acht inmiddels voor u bekende begeleiders, weer gelukt voor onze leden en andere belangstellenden een fraai filosofie jaarprogramma aan te bieden.

De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Meerlezaal. Na een korte inleiding krijgt iedere begeleider de gelegenheid in ca 10 minuten zijn thema toe te lichten en de aanwezigen te enthousiasmeren. 

Deze bijeenkomst zal een duaal karakter hebben, u kunt zich inschrijven om fysiek in de zaal aanwezig te zijn of via de 'zoom-meeting' de inleidingen te volgen. 

Op deze avond zijn ook de brochures met het filosofieprogramma 2022-2023 beschikbaar, terwijl dat de volgende dag ook op de website te vinden is:
https://ag-eindhoven.nl/filgroep

De toegang is gratis.

Ook wanneer u niet van plan bent het komende seizoen aan een filosofiegroep deel te nemen, is het toch heel interessant te horen welke onderwerpen op de rol staan en om daarvan de kerngedachten voorgeschoteld te krijgen. U bent van harte welkom.

 

Deel deze pagina op uw sociale media