AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-GOLFDAG 2019

'Golfbaan Midden-Brabant' in Esbeek - Dinsdag 7 mei 2019

 

Dinsdag 7 mei 2019
'Golfbaan Midden Brabant'

AG-golfdag 2019

De AG-golfdag draagt dit jaar het geluksgetal 7. De vooruitzichten zijn inderdaad veelbelovend, dus we hopen dat veel mensen hun geluk op die dag – dinsdag 7 mei - willen beproeven op een pittoreske plek in Brabant, Golfbaan Midden-Brabant in Esbeek (bij Hilvarenbeek).
De locatie, op het Landgoed 'de Utrecht', kan uniek worden genoemd. Vele holes zijn op een natuurlijke wijze ingepast in het typisch Brabantse coulissenlandschap met veel mooie solitaire bomen en bospartijen.
Al heel wat vaste deelnemers hebben zich ingeschreven, maar er is nog ruimte voor meer golfliefhebbers. Ook introducés zijn welkom om in AG-sferen een gezellige dag te beleven.

De golfdag begint rond 11.00 uur, als de deelnemers zich verzamelen in het clubgebouw 'de Ekster' aan de Dunsedijk 1. Om 12.30 uur gaat de eerste flight van start.
Deelnemers lopen naar keuze 9 of 18 holes in flights van drie personen.
Als ze aan het eind van de middag weer binnen zijn, worden eerst de sportieve verrichtingen onder het genot van een drankje nabeschouwd. Daarna, rond 18.15 uur, staat er een tweegangen-dinertje te wachten plus de prijsuitreiking. Het gaat er – naast de gezelligheid - om welke flight het best heeft gepresteerd.
De prijs voor deelname is 79 euro; betaling geschiedt aan het begin van de golfdag.

Wie zijn/haar geluk wil beproeven, kan zich tot 15 april aanmelden via bovenstaande aanmeldknop. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. Ook is er een mogelijkheid om aan te schuiven bij de maaltijd. In dat geval eveneens graag een berichtje.

We wensen alle deelnemers alvast een heel plezierige AG-golfdag. Veel geluk!

Max van der Zwet
Bas Bierkens

COMMISSIEEmail: AG-Golfdag@ag-eindhoven.nl 
Bas
Bierkens
Max
van der Zwet
GOLFCOMMISSIE 2019