AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-NGIZ lezing: De verkiezing van de eeuw?

HENNE SCHUWER
De verkiezing van de eeuw?

Dinsdag 15 sept 2020
Meerlezaal - 20.00 uur
 

Toegangsprijs Meerlezaal: € 5,00
In verband met het Corona protocol
kunt u alleen vooraf via iDeal betalen.

Aanmelden online lezing:

Toegangsprijs online:   € 2,00
Voor leden en niet-leden.

 

Over het onderwerp:
Na vier jaar twitter-politiek, veel geruzie met zo wat iedereen en alles ligt Trump in de peilingen opnieuw behoorlijk achter, maar dat is geen garantie dat hij zijn huzarenstukje van vier jaar geleden niet kan herhalen. Zijn campagneteam zal alles uit de kast halen om ‘Sleepy Joe’ Biden en de ‘links-radicale’ Democraten van alles en nog wat te beschuldigen.

Henne Schuwer zal als zeer terzake kundige zijn visie op het fenomeen Trump en de komende Amerikaanse verkiezingen te geven.

Over de spreker:
Henne Schuwer (1953) studeerde rechten in Leiden en ging in 1978 bij Buitenlandse Zaken werken. Hij had onder meer functies in Hanoi, New Dehli, Los Angeles en bij de NATO en de EU in Brussel. Zijn laatste functie voor zijn pensionering was ambassadeur in Washington. 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.