AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AGora-Special

KAREL SCHRETLEN
(Levens)testamenten

Donderdag 14 mei 2020
Thuis, 20.00 - 22.00 uur
 Toegang voor AG-leden:   €0
Toegang voor niet-leden: €0

Over de lezing

Levenstestament en testament
Wat te doen als u zelf niet meer in staat om uw zaken zelfstandig te regelen? Dementie kan de kop opsteken. Hoe zit het met medische wensen zoals euthanasie?
Wilt u zoveel mogelijk erfbelasting voorkomen? Of de bijdrage aan een zorginstelling minimaliseren?
Deze en andere vragen bespreekt mr. Karel Schretlen met u.
In deze lezing legt hij het belang van een levenstestament uit en geeft u tips voor een doordacht en vooruitziend testament.

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.

U bent welkom op 14 mei deel te nemen aan de AG-lezing online, aanvang 20.00 uur. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlog code kort na de sluitingstijd om aan te melden.


Wilt u alvast wat lezen over het onderwerp?

KNB Brochure over het levenstestament

Het Levenstestament

Heeft u nu al vragen over het onderwerp?
Stel ze schriftelijk per e-mail aan de spreker.

Over de spreker

Mr. Karel Schretlen (AG-lid sinds 1988) is sinds 2005 als notaris werkzaam. Als gecertificeerd lid van Estate Planning Notariaat geeft hij extra aandacht aan nalatenschapsplanning. Zijn kantoor, Schretlen Notaris, is veelzijdig en overziet zo alle van belang zijnde dwarsverbanden op notarieel gebied.