AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Maatschappelijke vraagstukken

Drs. C. (Kees) C.M. Vendrik,
hoofdeconoom Triodosbank

  

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

KEES VENDRIK
Maatschappelijke onevenwichtigheden en aanpassingen

Donderdag 29 oktober 2020
Meerlezaal - 20.00 uur
 

Aanmelden tot 29 oktober 18.00 uur


Toegangsprijs: €15,00
AG-leden en studenten met collegekaart: €5,00

Aanmelden online lezing:

Aanmelden tot 29 oktober 18.00 uur

Toegangsprijs online:   € 10,00
AG-leden en studenten met collegekaart: €2,00

 

Over het onderwerp:
Kees Vendrik en Hans Stegeman (hoofdstrateeg Triodos Investment Management) hebben aan de wieg gestaan van de visie van de Triodosbank zoals beschreven in ‘Reset the economy’. (Klik om te downloaden) .
Een visie die afwijkt van de gangbare gedachten, maar die een duidelijk antwoord geeft op de huidige wereldwijde crisis.
Ook zullen aan de orde komen de stand van zaken met de Rijksfinanciën, de jongste besluiten over het budget van de EU en de hulp aan de zuidelijke EU-landen en de rol van Nederland daarbij.

Over de spreker:
Kees Vendrik is nu hoofdeconoom bij de Triodosbank. Tevens is hij sinds 2019 lid van de 1e Kamer voor GroenLinks. Daarvoor was hij lid van de 2e Kamer (1998 – 2010) en van de Algemene Rekenkamer (2011 – 2017).

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.