AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Ledenborrel met barbecue

Donderdag 2 juli 2020
aanvang 17.30 uur

Het Sociëteitsleven heeft een paar maanden stilgestaan maar nu gaan we er weer voorzichtig mee van start. Dus als vanouds op de 1e donderdag van de maand: 2 juli.

De borrel was in eerste instantie gepland voor het Lustrumfeest dat we op vrijdag 3 juli hadden willen houden. Helaas kunnen we het feest niet door laten gaan, maar wel de ledenborrel en barbecue. Met mooi weer is het geen probleem om de barbecue buiten te houden, maar bij regen zijn we tot nu toe gebonden aan 30 deelnemers. Wij moeten dus afwachten wat op 23 juni door de regering is besloten. Als er vanuit wordt gegaan dat binnen nog steeds 30 gasten mogen zijn, moeten we ons daaraan houden. Het maximum van 30 gasten kan niet overschreden worden, u wordt bij meerdere aanmeldingen op de reservelijst geplaatst.

Wij stellen dus voor om de ledenborrel voorlopig door te laten gaan. U kunt zich voor borrel en barbecue al wel telefonisch opgeven op tel.nr. 040 24 34 808. Daarbij willen wij u nog melden dat de avond niet eerder dan 17.30 uur kan beginnen. Dus komt u vooral niet vroeger!

De barbecue kost € 24 per persoon.

We hopen dat alles kan en mag doorgaan en begroeten u graag op 2 juli!


De mogelijkheid tot aanmelding sluit woensdag, 1 juli om 12.00 uur.