AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Lustrum AG: 'Al 75 jaar bij de tijd'

In 2015 was de slogan: Lustrum 2015 AGrenzeloos. Heel mooi gevonden. Dit jaar propageren we dat we al 75 jaar bij de tijd zijn. En als je ziet hoeveel nieuwe activiteiten er ontwikkeld zijn, dan blijkt dat ook. Gele Hesjes Tafel, Klimaattafel, Ja, kúnst! om er maar een paar te noemen. Als je wilt kun je elke avond iets bij het AG beleven. Welke andere club in Eindhoven kan dat zeggen?

Bij een Lustrum hoort een feestelijk programma. Door verschillende commissies wordt voor en achter de schermen al hard gewerkt om het Lustrum op allerhande fronten te laten slagen. Er komt een expositie voor en door onze leden, een open dag, een autotocht, een feest voor iedereen en last but not least een symposium. In het volgende Gewag en op de website kunt u meer lezen over de verdere invulling van de activiteiten en de aanmelding. Vuurwerk mogen we niet meer gebruiken, maar reken er maar op dat het Lustrum niet ongemerkt voorbij zal gaan!

LUSTRUM ACTIVITEITEN 2020

datum: activiteit:
donderdag 2 april Opening van het Lustrum tijdens de Ledenborrel, muzikaal opgeluisterd door de ‘Dixie Swingers’, onder de bezielende leiding van Boy van Benthem. We toasten op 75 jaar AG! Hierna volgt de opening van de Lustrum-expositie met werk van AG-leden. En als afsluiting een feestelijke drie gangenmaaltijd.
donderdag 2 april Opening Expositie met werken van AG-leden.
maandag 25 mei AG-Golfdag op golfclub ‘De Dommel’ in St. Michielsgestel.
zondag 14 juni Lustrumrit: een autotocht langs kastelen, kloosters en kerken, langs kleine weggetjes in ons mooie Brabantse land.
zaterdag 20 juni ‘Beleef AG’: een open dag voor belangstellenden van binnen en buiten het AG. Niet-leden kunnen op informele wijze kennis maken met allerlei activiteiten die in het AG plaatsvinden. Het programma wordt samengesteld door de AG-leden zelf.
vrijdag 3 juli Lustrumfeest met walking dinner, muziek en entertainment. Dit wordt een grandioos feest voor alle AG-leden.
zaterdag 31 oktober Symposium met ‘Slaap!’ als onderwerp. Met sprekers die vanuit verschillende invalshoeken het onderwerp ‘Slaap’ zullen be- en toelichten.
donderdag 3 december Afsluiting van het lustrumjaar met een terugblik op alle festiviteiten.

 

COMMISSIE

Nel van der VlietVoorzitterE-mail: lustrum2020@ag-eindhoven.nl
Liesbeth Schreuder
Elly Heemskerk

Nel
Liesbeth
Elly