AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG-lezing Special

MARIEKE KOEKKOEK
Volt:
nieuwe pan-Europese energie
in de Nederlandse politiek?


Donderdag 11 maart 2021
AG-online - 20.00 uur

Toegangsprijs AG-online:   € 4,00
Voor zowel AG-leden als niet-leden
Betalen vooraf via iDeal

Over het onderwerp:
Het is lang geleden dat er in het politieke midden een nieuwe stroming is opgestaan. Maar de nieuwe pan-Europese partij Volt trekt belangstelling van zowel Groen Links-kiezers als VVD-stemmers en lijkt inmiddels zeker van één zetel of meer. De partij pleit voor nuance, Europese samenwerking en ‘Europees denken en lokaal doen’. Hoe moet je je dat voorstellen en hoe realistisch is dat? In deze AG-special zal Marieke Koekkoek, nummer vier op de Volt-lijst, daarop ingaan. Uiteraard is er ook ruimte om haar vragen te stellen.


Over de spreker:
mr. Marieke Koekkoek, (Amsterdam1989). studeerde rechten in Utrecht, Amsterdam en Barcelona, doceerde in Beijing en promoveert dit jaar aan de KU Leuven.
Ze werkt als advocaat-stagiaire en staat 4e op de Volt kandidatenlijst.

 

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.

Deel deze pagina op uw sociale media