AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

MUZIEKQUIZ

MUZIEKQUIZ
'Ken (of raad) je klassieken!'

Dinsdag 2 maart 2021
AG-online 16.00 uur 

 

Veel AG leden zijn vrienden van (klassieke) muziek en hebben in het afgelopen jaar alle muzikale activiteiten moeten missen (geen concerten, geen opera’s, geen muziekcaleidoscoop, geen nix….). Om toch weer iets gezamenlijk te doen rond het thema muziek, hebben we een on line MUZIEKQUIZ samengesteld (uitvoering via ZOOM).

Wij vragen bij deze alle nieuwsgierige muziekkenners en -liefhebbers zich in groten getale aan te melden. Het gaat vooral om het plezier, en wel onder het motto: raden is net zo leuk als weten. Uiteindelijk steek je er altijd wat van op en de deelname is zonder enige drempel.
Het is een spelletje – en wel zonder Google, Wikipedia en andere kennishulpbronnen. Wie zich hier niet aan houdt, bederft zijn eigen plezier…...  De hoofdprijs?  Een lekker glas uit uw eigen kelder en een beeldscherm vol bekende gezichten.

Breaking news:
De muziekcommissie en de commissie muziekcaleidoscoop zijn samengesmolten tot één muziekcommissie (met 5x per jaar een muziekcaleidoscoop als vast programmaonderdeel).

Dit is de eerste gezamenlijke actie ….

 

Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
Als u zich aanmeldt met bovenstaande aanmeldknop op deze pagina, dan ontvangt u een e-ticket met een link naar de online lezing.
Bovendien versturen we de Zoom inlogcode nogmaals per e-mail circa twee uur voor de lezing.