AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

ag-vrouwenkoor zoekt nieuwe koorleden!

OPROEP VAN HET
AG-VROUWENKOOR
  

Vorig jaar juni rond midzomernacht zongen deze schone 14 ‘fairies’ de sterren van de hemel in het door hun ‘love-sick’ conductor Richard Meulendijk speciaal voor hen bedachte Gilbert & Sullivan programma.

Dat de liefde onherroepelijk was opgelaaid, moge duidelijk zijn, want zij wisten hun dirigent over te halen zich voor langer te verbinden aan hun illustere vrouwenkoor van het Academisch Genootschap.

Maar Gilbert & Sullivan zelf wisten toen al dat 14 eigenlijk geen goed aantal is: daarom schreven zij:
’’Twenty love-sick maidens we, love-sick all against our will!
Twenty years hence we shall be, twenty love-sick maidens still!’’

Daarom opnieuw een dringende oproep aan een ieder die kan zingen om op korte termijn zich aan te sluiten en het aantal van 14 op te krikken naar minimaal 20 zangeressen.

Dit jaar zal het concert niet plaatsvinden rond midzomernacht maar op vrijdag 20 september. Dit concert zal voortbouwen op het eerdere succesvolle Gilbert & Sullivan concert. Ook de komische bariton Johan van Oorschot zal hier zijn bijdrage weer aan gaan leveren.

De muziek van Gilbert & Sullivan is van eenvoudige schoonheid, sprankelt altijd en geeft extra vreugde, daar waar zingen op zichzelf al veel vreugde geeft. Op woensdagavonden komen wij wekelijks bij elkaar om met elkaar hier aan te werken.

Beste mensen, onze oproep is een ernstige: we zullen het koor weer op een peil van 20 of meer moeten krijgen om ons dit jaar en de volgende jaren podiumwaardig te kunnen presenteren.

Meer informatie is te verkrijgen bij Thea Schellekens-van Haren (040-2452930)

Zegt het voort!

WIl jij het AG-Vrouwenkoor komen versterken? Meld je dan nu aan via bovenstaande knop!
Graag tot ziens op de woensdagavonden of in ieder geval op het concert van 20 september.

Namens het koor,

Richard Meulendijk,
dirigent