AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG lezing: Zijn de klimaatmaatregelen Verstandig?

David Smeulders

Prof.dr.ir. David Smeulders

 

NAAR PROGRAMMA OVERZICHT

DAVID SMEULDERS
Klimaatmaatregelen Verstandig?

DINSDAG 17 november 2020
AG online 20.00 uur
 

Over de lezing:

Professor Smeulders zal  een beschouwing geven over de maatregelen die afgesproken zijn in het klimaatakkoord. Vragen zijn hierbij of ze de CO2-uitstoot naar beneden brengen, betaalbaar zijn en technisch mogelijk. En waarom Nederland zo snel van het gas af gaat en of dit wel verstandig is.

Aandacht zal er ook zijn over de kansen die er zijn door CO2 af te vangen en op te slaan in lege gasvelden. Er wordt ook ingegaan op maatregelen die direct invloed hebben op de burgers zelf. Kortom, een beschouwing, of we in Nederland een verstandige weg bewandelen of dat toch enige bijsturing gewenst zou zijn.

 

Toegangsprijs zaal & online: €10
AG-leden en studenten:         €  4

In verband met het Corona protocol kunt u alleen vooraf via iDeal betalen.

Indien u een plaats in de zaal reserveert en er door Corona alleen een online lezing is dan boeken we u om. U ontvangt bericht.
Tarieven voor online en zaal zijn in Coronatijd hetzelfde.

Aanmelden zaal lezing:

Aanmelden online lezing:

Online bijeenkomsten
Informatie over hoe men vanuit huis via internet een AG-lezing kan volgen, vindt u hier: AG-Online presenteren en vergaderen

Zorg er in ieder geval voor dat u de gratis zoom.us app op computer, met camera en microfoon, of smartphone heeft gedownload.
U bent welkom deel te nemen aan AG-lezing online. Als u zich aanmeldt met de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan versturen we de Zoom inlogcode kort na de sluiting van het aanmelden.