Geachte gasten van het AG,

Na een zeer positieve herstart op 1 juni, zijn we vanuit overheidswege vanaf 14 oktober tot minimaal half december opnieuw verplicht om onze deuren gesloten te houden.

Dit betekent dat we voorlopig weer op non-actief staan.

Daar steeds meer gasten vragen of ze weer waardebonnen kunnen kopen, hebben wij besloten om onze waardebonnen actie weer op te starten.

Het werkt als volgt:

Een waardebonnenpakket kost €200,-. Hiervoor krijgt u 11 waardebonnen van € 20,-, die gedurende openingstijden van het AG in te wisselen zijn. Deze bonnen zijn niet tegen contanten inwisselbaar en dienen per bon in zijn geheel ingeleverd te worden.

De bonnen zijn niet persoonsgebonden zodat men deze ook onderling kan uitwisselen of tijdens sinterklaas of de feestdagen als verrassend cadeau kan geven.

Bent u geïnteresseerd in 1 of meerder pakketten, dan kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer
NL48 ABNA 0471790818 ten name van Academisch Genootschap vof, onder vermelding van uw naam en e-mailadres. (Let op: wilt u bij vermelden van het e-mailadres het @ teken vervangen door de letter Q. Dit omdat bij omschrijving op het bankafschrift @ niet wordt herkend). Zodra de betaling is ontvangen krijgt u een bevestigingsmail en op het moment dat het AG weer opengaat, ligt de enveloppe met waardebonnen voor u klaar.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, dan kunt u ons bereiken op 06-22908389.

Hopende dat deze actie wederom een groot succes wordt en dat we elkaar, hopelijk nog voor de feestdagen, in goede gezondheid op het AG mogen begroeten,

verblijven wij,

Met vriendelijke groet,

Peter, José & Toine Koppen