AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

5 km wandeling 11 september 2018

'Wandelen in 't Groen van Eindhoven'

Dinsdag, 11 september 2018
Start 10.30 uur

Beste wandelaars, 

Bob van der Waaij en Roland Huijgen hebben een wandeling uitgezet door het Stadswandelpark, het Dommelplantsoen, het Ton Smitspark en de Genneper Parken.

Toch bijzonder dat we midden in Eindhoven lang door prachtige natuur kunnen lopen en zeer de moeite waard.

Wij starten om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Genneper Watermolen, Genneperweg 143, 5644 RS Eindhoven.
De nazit vindt plaats in de Genneper Hoeve, Tongelreeppad 1, 5644 RZ Eindhoven, telefoon 040-2070455. De Genneper Hoeve ligt op 400 meter afstand van de Genneper Watermolen; na de koffie met taart moet er dus nog een klein stukje gelopen worden. De Genneper Hoeve stelt voor om i.p.v. de traditionele appeltaart een stukje notentaart te serveren. Heerlijk passend bij dit jaargetijde. Als dat voor iemand niet goed uitkomt, b.v. vanwege een notenallergie, dan graag even melden bij Roland.

De Route ernaar toe:
Vanaf de rondweg (Boutenslaan) afslaan naar de Aalsterweg richting Antwerpen/Waalre/Valkenswaard. Op de kruising met de Anton Coolenlaan (3e stoplicht) rechtsaf richting Genneperparken/High Tech Campus. Op de rotonde rechtdoor en op het kruispunt met de Bayeuxlaan (stoplichten) rechtsaf richting Centrum. Bij de volgende stoplichten rechtsaf naar de St. Claralaan. De eerste weg rechts is de Genneperweg. Na het bruggetje over de Dommel ligt rechts de parkeerplaats.

Verzamelen:
Om uiterlijk 10.00 uur verzamelen bij het AG (Bob vangt jullie op) of om 10.30 uur op de parkeerplaats bij de Genneper Watermolen (Roland vangt jullie op).

Graag vantevoren laten weten of je vanaf het AG wilt vertrekken zodat we niemand achterlaten.

Wij hopen op een grote opkomst!

Met vriendelijke wandelgroet,


De Wandelcommissie

Roland Huijgen (06-33825890)
Bob van der Waaij (06-38376616)