AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

5 km wandeling

'Wandelen in de Aalsterbossen'

Dinsdag, 8 januari 2019
Start 10.30 uur

Beste wandelaars,

De eerste wandeling in het nieuwe jaar zal ons voeren door de Aalster bossen, in de omgeving van de Hut van Mie Pils. De wandeling start om 10.30 uur op de parkeerplaats vlak voor het Meeuwven, langs de Hutdijk die leidt naar de Hut.

Route naar de startplaats:
Via de Aalsterweg in Eindhoven naar Aalst, bij de kerk (2e stoplicht) linksaf de Brabantialaan inrijden, die overgaat in de Sophiastraat, bijna aan het eind vóór de school rechtsaf de Maximiliaanlaan inslaan, dan eerste weg links (een zandpad) nemen. Dit is de Hutdijk. Na circa 500 meter ligt rechts de parkeerplaats.

Aangezien ook wij niet kunnen ontkomen aan de hype van “Heel Holland bakt” mogen alle wandelaars zich na afloop van de wandeling in de schoenen van André en Janny wanen om de appeltaart te keuren ten huize van Mariët aan de Hutdijk 50, 5583 XK Waalre. De appeltaart gaat vergezeld van koffie en thee. De nazit is ook bedoeld voor diegenen die, om wat voor reden dan ook, niet aan de wandeling kunnen deelnemen. In dat laatste geval graag tevoren aan de organisatoren laten weten dat je komt.

De organisatie van deze wandeling is in handen van Ans van den Hurk en Mariët Huijgen. De laatste is voor en tijdens de wandeling te bereiken onder nummer 06-51573771.

Met vriendelijke groet,


Klaas Pietersen