AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

10 km wandeling

'Nuenens Broek of Papenvoortse- en Geeneindse Heide'

Zondag, 22 september 2019
Start 10.30 uur

 

Beste wandelaars,

De 10-km wandeling van Zondag 22 September 2019 begint in Gerwen (Gemeente Nuenen c.a.) en loopt, afhankelijk van de weersomstandigheden van de voorgaande dagen, door het Nuenens Broek (kan behoorlijk modderig zijn) of de Papenvoortse- en Geeneindse Heide is meer zandgrond. 

Het vertrekpunt is de parkeerplaats voor de Oude Sint Clemens Kerk, gelegen aan de Heuvel in Gerwen. Stel uw Tomtom/Navigatie in op Heuvel 1, Gerwen.

De parkeerplaats ligt aan de linkerkant iets voorbij Restaurant De 3 Gebroeders, Heuvel 1, 5674 RR Nuenen, Tel: 040 290 6644. Hier zal ook de nazit zijn. We vertrekken vanaf de parkeerplaats om 10.30 uur. 

Routebeschrijving:

U komt in Gerwen door in Eindhoven als uitgangspunt de rotonde ( beter bekend als : De Berenkuil) te nemen. De Berenkuil is de rotonde op de kruising van de Prof. Doctor Dorgelolaan (Westkant), Insulindelaan (Noord- en Zuidkant) en Eisenhowerlaan (Oostkant). Dit is de N 270, beter bekend als “De Helmondweg”.  Op de rotonde (De Berenkuil) neemt u de afslag naar Helmond, N 270, “De Helmondweg”. Deze weg gaat na de 1ste stoplichten over op de A 270. Vervolg de 4 baansweg A 270 en neem de afrit richting Nuenen/Gerwen. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf de brug over de snelweg over. Dit is de Smits van Ooijenlaan. Vervolg deze weg en ga bij de 2e rotonde rechtsaf. Blijf op de Smits van Ooijenlaan en passeer 3 stoplichten. Na het verkeersbord “Einde Nuenen” neemt u de afslag naar Gerwen. Dit is de “Laan van Gherwin”. Kort hierna neemt u de 1ste weg rechts richting Gerwen. Dit is de Gerwenseweg. Deze weg blijft u vervolgen tot u iets voorbij Restaurant de 3 Gebroeders aan de linkerkant bij de parkeerplaats voor de Oude Sint Clemenskerk komt.  

Zodra we de wandeling beginnen geef ik het restaurant telefonisch door hoeveel mensen (dus ook supporters/niet wandelaars die mee willen lunchen) er gebruik wensen te maken van de lunch.  

Voor en tijdens de wandeling ben ik bereikbaar onder nummer 06 – 41266549.

Met vriendelijke wandelgroet en nu maar hopen op mooi weer,

 

Frank van de Weijer.