AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

10 km wandeling

Wandelroute door de 'Heezerenbosch'-en

Zondag, 27 oktober 2019
Start 10.30 uur

 

Beste wandelaars,

Deze wandeling gaat door bos, over de heide en door landerijen met fraaie boomrijen. Veel afwisseling, in een gebied ten westen van Heeze, begrensd in het noorden door de A67 en in het westen door de A2.

Start: op het parkeerterrein van camping Heezerenbosch / 10.30 uur
Adres: Heezerenbosch 6, 5591 TA Heeze
Nazit: Café-restaurant De Boschwachter (zelfde adres) Tel. 040 2262161

Het restaurant verwacht ons vanaf 13.00 terug.

Hoe kom je er?

Vanuit het noorden: vanaf de A67 (afslag Geldrop-Heeze) naar het zuiden richting Heeze. Bij het binnenrijden van Heeze op de rotonde rechtsaf (driekwart rond) over de Muggenberg, over het spoor met een wijde bocht naar het zuiden tot bij de Heezerenbosch naar rechts. Na 500 m ligt het startpunt aan de rechterkant.

Vanuit het zuiden: Vanaf A2 afslag Valkenswaard - Leende richting Heeze, over het spoor en de eerste afslag (nog voor de rotonde bij de kerk) linksaf naar het westen. Volg de Emmerikstraat (na 500 m heet die weg Het Kruis) steeds rechtdoor (totaal iets meer dan een km). Op de T-kruising linksaf de Muggenberg op. Vandaar zelfde route als uit het noorden.

LET OP! Het is zeker wel mogelijk dat de weg tussen in Leende en Heeze is afgesloten wegens wegwerkzaamheden. Aanrader is om de route vanuit het noorden te nemen.

Navigatie systemen kunnen afwijken omdat er net een nieuwe rondweg is aangelegd rond een woonwijk in aanbouw.

Met hartelijke groet,


Paul de Leeuw