AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

10 km wandeling

'Wandelroute door het Molenbos en over de Molenheide'

Zondag, 23 februari 2020
Start 10.30 uur

 

Beste wandelaars,

Op carnavalszondag is het waarschijnlijk iets rustiger in het Molenbos en de Molenheide tussen Geldrop en Mierlo. Bescheiden in schoonheid maar aardig in afwisselend open en besloten ruimten.
De Strabrechtse Hoeve aan de Aardborstweg 19, 5731 PS in Mierlo is in ieder geval bereid om ons te ontvangen voor de nazit die dag. Daar kun je ook parkeren voor de start van de wandeling. De Hoeve is telefonisch te bereiken op nummer 0492-662266.

We starten bij het restaurant vanaf Eindhoven het snelst te bereiken via de Geldropseweg, Eindhovenseweg, Mierloseweg (wordt later weer Geldropseweg!), Santheuvel-West en Trimpert. 
Je kunt ook via de Helmondweg, de A270, de afslag Mierlo nemen om dan via de Brandevoortse Dreef, die overgaat in de Santheuvel-Oost, bij de Heer de Heuschweg af te slaan. Deze gaat later over in de Trimpert naar de startplaats.

Nieuwkomers wordt geadviseerd zich aan te melden per email, wandeling10km@ag-eindhoven.nl. Eventuele wijzigingen in de planning kunnen dan per email aan u bekend worden gemaakt.

Ger van Zantvoort heeft deze route voorbereid en wandelt zelf ook mee.

Mocht je geen eigen vervoer hebben, benader dan een van de andere bekende wandelaars om mee te kunnen rijden of Ger van Zantvoort. Zijn contactgegevens vind je op de AG-website, onder Mijn AG, inloggen is vereist.

Met vriendelijke wandelgroet,


De Wandelcommissie