Skip to main content

Kennismaken of direct lid worden?

Lid worden van AG Eindhoven

Lid worden van AG Eindhoven

Als u het lidmaatschap van AG-Eindhoven overweegt dan kunt u twee maanden kennismaken en daarna beslissen. Maar u kunt dit ook overslaan en meteen lid worden.

Twee maanden kennismaken

Gedurende deze twee maanden krijgt u, zonder kosten of verplichtingen:

  • Een ambassadeur die u wegwijs maakt in de vereniging
  • Toegang tot besloten activiteiten (= alleen voor leden)
  • Toegang tot open activiteiten tegen ledenprijs
  • Toegang tot het ledengedeelte van de AG-website
  • De nieuwsbrief voor leden
  • Keuzemoment na twee maanden: lid worden of niet

Lid worden

Als lid van het AG krijgt u uiteraard ook de nieuwsbrief voor leden en toegang tot besloten activiteiten en het ledengedeelte van de website. Daarnaast krijgen leden voorrang bij openbare activiteiten met een beperkt aantal plaatsen en betalen ze minder voor deelname. Denk aan filosofiecursussen, sommige excursies of populaire lezingen. 

Lid worden kan, zoals gezegd, na afloop van de twee maanden kennismakingsperiode, maar kan ook direct. Na aanmelding wordt u ingedeeld bij een Nieuweledentafel waar u snel nieuwe mensen leert kennen en een jaar lang ingewijd wordt in wat het AG te bieden heeft.
De eerste twaalf maanden betaalt u voor uw lidmaatschap slechts € 120,00, daarna de jaarcontributie van € 305,00. Woont u meer dan 50 km van het AG, dan kunt u na de eerste twaalf maanden kiezen voor het buitenlidmaatschap. Buitenleden hebben dezelfde rechten als leden, maar krijgen 50% korting op de contributie.

Heeft u vragen of problemen met aanmelden? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als belangstellende deelnemen aan activiteiten

Veel AG-activiteiten zijn open voor niet-leden. U hoeft geen verenigingslid te zijn om eraan deel te nemen, maar u betaalt vaak wel een (hogere) toegangsprijs. Bovendien heeft u geen toegang tot besloten activiteiten, zoals onze gezellige ledenborrels. Bovendien geven we bij sommige activiteiten de voorrang aan leden en kunnen niet-leden zich pas vanaf een bepaalde datum inschrijven op de plaatsen die nog open staan.