Skip to main content

Kennismaken of direct lid worden?

Lid worden van AG Eindhoven

Lid worden van AG Eindhoven

Als u het lidmaatschap van AG-Eindhoven overweegt dan kunt u twee maanden kennismaken en daarna beslissen. Maar u kunt dit ook overslaan en meteen lid worden.

Twee maanden kennismaken

Gedurende deze twee maanden krijgt u, zonder kosten of verplichtingen:

  • Een ambassadeur die u wegwijs maakt in de vereniging
  • Toegang tot besloten activiteiten (= alleen voor leden)
  • Toegang tot open activiteiten tegen ledenprijs
  • Toegang tot het ledengedeelte van de AG-website
  • De nieuwsbrief voor leden
  • Keuzemoment na twee maanden: lid worden of niet

Lid worden

Lid worden kan, zoals gezegd, na afloop van de twee maanden kennismakingsperiode, maar kan ook direct. Na aanmelding wordt u ingedeeld bij een Nieuweledentafel waar u snel nieuwe mensen leert kennen en een jaar lang ingewijd wordt in wat het AG te bieden heeft.
De eerste twaalf maanden betaalt u voor uw lidmaatschap slechts € 110,00, daarna de jaarcontributie van € 305,00. Woont u meer dan 50 km van het AG, dan kunt u na de eerste twaalf maanden kiezen voor het buitenlidmaatschap. Buitenleden hebben dezelfde rechten als leden, maar krijgen 50% korting op de contributie.

Als belangstellende deelnemen aan activiteiten

Veel AG-activiteiten zijn open voor niet-leden. U hoeft geen verenigingslid te zijn om eraan deel te nemen, maar u betaalt vaak wel een (hogere) toegangsprijs. Bovendien heeft u geen toegang tot besloten activiteiten, zoals onze gezellige ledenborrels. Bovendien geven we bij sommige activiteiten de voorrang aan leden en kunnen niet-leden zich pas vanaf een bepaalde datum inschrijven op de plaatsen die nog open staan.