Skip to main content

AG Bestuur

AG Bestuur

Het bestuur van AG Eindhoven bestaat uit zes leden. Ze worden gekozen voor een periode van drie jaar en kunnen voor nog drie jaar worden herkozen. Alle bestuursleden zijn - net als de organisatoren van alle AG-activiteiten - vrijwilligers. Het bestuur is verantwoordelijk voor de vitale toekomst van het AG en de dagelijkse gang van zaken en het zet de lijnen van het beleid uit. Het heeft de zorg voor het onderhoud van het gebouw (dat eigendom is van het AG) en maakt afspraken met de exploitant over het onderhoud, de horeca en het verhuren van zalen aan derden.

Het AG telt ongeveer 25 commissies die activiteiten organiseren. Het bestuur ondersteunt, coördineert en stimuleert deze commissies. Zelf wordt het bestuur in zijn werk bijgestaan door een aantal bestuurscommissies, bijvoorbeeld op het gebied van automatisering en ledenadministratie, en door de Beleidsadviesraad.

In de voorjaarsvergadering vraagt het bestuur goedkeuring voor het jaarplan en bijbehorende begroting voor het komende verenigingsjaar. In de najaarsvergadering legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen verenigingsjaar.

Het bestuur vergadert maandelijks, meestal op de tweede maandag van de maand. Hebt u ideeën hoe wij de doelstellingen van het AG nog beter kunnen implementeren? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Willem van Dullemen

Voorzitter

Virma Durinck- Lourens

vicevoorzitter en bestuurslid Activiteitencommissies

Bas Bierkens

secretaris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jean Frijns

penningmeester

Ger van Zantvoort

bestuurslid Gebouw 

Runa Hellinga

bestuurslid Communicatie en Ledenwerving

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.