Skip to main content

Iedere woensdagavond Gezelligheidsbridge

Gezelligheidsbridge

Gezelligheidsbridge

Wilt u een spannende en gezellige avond vol uitdagend bridgen ervaren? Kom dan naar de woensdagavond Bridge in de AG-sociëteit! Of u nu een beginnende bridger bent of al meer ervaring hebt, bij ons bent u van harte welkom. 

Op deze avond komen bridgers van alle niveaus bij elkaar om hun vaardigheden te testen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het maakt niet uit of u net begint met bridgen of al jarenlang speelt, onze ervaren en enthousiaste bridgeliefhebbers staan klaar om u te verwelkomen. 
Per week kunt u beslissen om wel of niet aanwezig te zijn. En ook zonder vaste bridgepartner kunt u meedoen. Op de avond zelf worden de paren via het 'lot' samengesteld.

Tijdens de Bridgeavond zorgen we voor een ontspannen sfeer. U kunt nieuwe strategieën leren, uw techniek verbeteren en bovenal genieten van de uitdagende en boeiende spellen die we voor u hebben klaarliggen. 

Naast het bridgen is er ook volop ruimte voor gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen. Bouw nieuwe vriendschappen op en deel uw passie voor dit prachtige spel.

Ook zin in Gezelligheidsbridge? Stuur dan een mail met uw naam en contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij verwelkomen u graag!

Komende evenement

Commissie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.