Skip to main content

AG Eindhoven bruist!

Sociëteit

Sociëteit

Een bloeiend en gezellig sociëteitsleven is net zo belangrijk bij AG Eindhoven als lezingen, discussie en cultuur. In de eerste plaats zijn daar onze maandelijkse ledenborrels, iedere eerste donderdag van de maand, waar behalve leden ook kennismakers en introducés welkom zijn en waar je altijd goed gezelschap vindt.

Daarnaast biedt het AG tal van andere mogelijkheden om ontspannen samen te komen: wandelingen, wekelijkse bridgeavonden en de Baretclub – kortweg Baret – waar je iedere week voor een schappelijk bedrag wat kunt eten en drinken en na afloop vaak een activiteit zoals het Filmhuis kunt bezoeken. Maar er is ook af en toe een quizavond, de jaarlijkse AG-Golfdag, iedere twee maanden de culinaire tafel waar onze kok ècht uitpakt en het Verhaal op Vrijdag, waar AG-leden vertellen over momenten en gebeurtenissen in hun leven die hen nauw aan het hart liggen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Het volledige overzicht van alle activiteiten vindt u hieronder.

Een deel van de sociëteitsactiviteiten, zoals de Baretclub, Verhaal op Vrijdag en de quizzen, is ook toegankelijk voor belangstellenden. Een prima manier om een keer kennis te maken met het AG!

Agenda activiteiten sociëteit

Klik op de foto of titel om meer informatie over de activiteit te zien. De layout van onderstaande evenementen moet nog aangepast worden.

🟦 Gezelligheidsbridge op woensdagavond

🟦  Gezelligheidsbridge op woensdagavond
24-04-2024 19:30 - 22:00

Ervaar een spannende en gezellige avond vol uitdagend bridgen!

Jongere leden borrel april

Jongere leden borrel april
26-04-2024 17:00 - 22:00

Een gezellige bijeenkomst, elke vierde vrijdag van de maand, vanaf 17.00 uur, voor de jongere leden van het AG en iedereen die zin heeft ook te komen.

Baret - Samen eten op vrijdag

Baret - Samen eten op vrijdag
26-04-2024 17:30 - 20:00

Open voor leden en belangstellenden. Prijs voor het Baretclub-arrangement (aperitief, hoofdschotel, drankje erbij en koffie na) € 31,00. Alleen komen borrelen is ook mogelijk.

Napraten met mededeelnemers leidt vaak tot vriendschappen

Na afloop van zo'n activiteit kunt u napraten met mededeelnemers. Er gebeurt zoveel tegelijk op het AG dat het zomaar kan gebeuren dat u in de sociëteitszaal een boeiend gesprek heeft met iemand die u tot dat moment nauwelijks kende. Maar door gezamenlijke interesses ontstaan de mooiste vriendschappen.

Gezellig ledenborrels

De drukbezochte ledenborrels zijn ook echt een kenmerk van de gezelligheid en gemoedelijkheid binnen het AG. Gezellig samen een hapje eten of een borrel drinken. Tijdens een ledenborrel gebeurt er meestal ook iets extra's. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd. Het is uw eigen keuze of u wel of niet mee eet. Elkaar leren kennen in een prettige ambiance. Dat is waar het AG voor staat.

De villa van het AG

Het AG heeft het geluk te kunnen beschikken over een prachtige sociëteit op een van de mooiste plekjes van Eindhoven: aan de Parklaan. Een gebouw met een rijke geschiedenis, uitstekende horeca-faciliteiten, zalen van diverse groottes en op loopafstand van het station.