Skip to main content

AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

AG Eindhoven, bijzondere activiteiten in goed gezelschap

Wie zijn wij?

AG Eindhoven is een actieve vereniging in het hart van Eindhoven en een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van wetenschap, maatschappij en cultuur.

Het AG ontstond direct na de oorlog als initiatief van academisch geschoold Philips-personeel. Maar tegenwoordig staan we open voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijke ontwikkelingen en maatschappelijk debat of die juist op zoek is naar culturele evenementen of gewoon gezelligheid tijdens een borrel of maaltijd in onze sociëteit in het AG-gebouw op de Parklaan.

Jan Willem Vogel

"Het AG heeft ontzettend veel interessante activiteiten op cultureel en maatschappelijk gebied: lezingen, concerten, filosofische en literaire groepen en opinie en debat. Je maakt er vrienden die je geest prikkelen!"

Jacqueline Stout

"Het AG is voor mij een bijzondere huiskamer met bijzondere mensen, waar in ongedwongen sfeer vanzelf gezellige en mooie gesprekken ontstaan. Ik drink er graag een glas wijn en blijf ook af en toe eten. Samen tafelen verbindt."

Agenda

Zoek op woord, op vanaf datum en/of op categorie.

🟦  Filosofiegroep Gaila Pander
Filosofiegroepen
24-04-2024 19:30

Gaila Pander
Het denken van de ander
Vrouwen in de filosofie

Studiegroep

🟦  Gezelligheidsbridge op woensdagavond
Bridge
24-04-2024 19:30 - 22:00

Ervaar een spannende en gezellige avond vol uitdagend bridgen!

man en vrouw obesitas sportkleren
Gezondheid
25-04-2024 20:00 - 22:00

Liesbeth van Rossum:
Nieuwe inzichten over vetweefsel, een orgaan dat tal van stoffen aanmaakt die belangrijk zijn voor eetlust, stofwisseling en het immuunsysteem.

Door omstandigheden zal Liesbeth van Rossum via online verbinding in de zaal presenteren en vragen beantwoorden. 

Jongere leden borrel april
Baretclub
26-04-2024 17:00 - 22:00

Een gezellige bijeenkomst, elke vierde vrijdag van de maand, vanaf 17.00 uur, voor de jongere leden van het AG en iedereen die zin heeft ook te komen.

Inloggen om in te schrijven

Veel activiteiten, ook voor niet-leden!

Lezingen, debatgroepen, toneel, muziek, wandelen, bridge, filosofie: het is zomaar een greep in het brede aanbod dat AG Eindhoven te bieden heeft.

Al die activiteiten worden georganiseerd door onze eigen leden. In de eerste plaats natuurlijk voor onze eigen leden, maar bij veel activiteiten zijn niet-leden – zij het vaak wel met beperkingen – ook welkom.

Activiteiten gemerkt met 🟦 zijn exclusief toegankelijk voor leden en kennismakers.

De komende activiteiten vindt u in de agenda, maar een compleet overzicht van alles wat we doen ziet u bovenaan de pagina in het menu.

Maak kennis met AG Eindhoven

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wel eens wat meer weten over AG Eindhoven? Kom een keer langs bij een van de activiteiten die openstaan voor niet-leden. Of meld u aan als kennismaker en grijp de kans om gratis twee maanden aan alle activiteiten deel te kunnen nemen.